Posts

Showing posts from April, 2017

Kembali.

Assalamualaikum dan hai.

Lama gila tak menaip kat blog ni. Ya, dah lama tinggal kan awak. Sorry.

Aku busy dengan kehidupan sebagai pelajar sepenuh masa, tapi jangan risau still ada masa untuk melaghakan diri jugak. Manusia mana yang 24 jam berkerja betul tak?

Okay nak start dari mana eh? aku cuma ada 5 minit je untuk update blog ni. kahkah.

Hari ni aku dah rasa jauh sangat dah aku move on. busykan diri dengan kerja-kerja yang ada,  kadang teringat jugak kisah lama, tapi cepat-cepat aku cuba lupakan. tapi... makin paksa diri untuk melupakan, makin teringat pulak. HAHAHAHAHHA. aduhai dhila oii. apa kau ni.

"Kita tidak pernah belajar untuk melupakan seseorang dan kenangan manis tentangnya. Kita hanya mampu belajar membiasakan diri untuk hidup tanpanya. Menerima, bahawa mungkin yang terbaik adalah merelakan, bukan memaksa diri untuk melupakan.." Actuallykan bila aku ingat statement ini aku rasa takperlu pun aku paksa diri untuk lupa kenangan tu.. one day semua ni akan luput juga de…