Wednesday, 17 June 2015

The sada crews.

Views
Assalamualaikum. Hai pembaca. *angkat tangan pada diri sendiri.

ehem ehem sada crews. apa tu? dhyla buat band ke? dhyla buat syarikat sendiri ke? Haaaaa. bukan bukan. syarikat sendiri atas nama ni mungkin tapi nak buat band ohh sorry, bukan kepakaran aku. *sedar diri takpe fadhilaaa.

sada crews is stand to s-shasha a-ain d-dhyla a-azniza.

nama ni tercipta time semester satu 2012. and i love this girlfriends so much. baik buruk aku diaorang brtiga ni tahu & terima. thanks sada's.

To sada's : ila mungkin bukanlah sahabat yg baik sepanjang 3 tahun berhempas pulas jatuh bangun sama-sama. tapi ila nak awak brtiga tahu ila takpernah berhenti mendoakan kebahagiaan kawan-kawan seperjuangan ila nak-nak lagi awak bertiga. Terima kasih menyedarkan bila ila buat salah dan beri semangat time ila down. Kadang kita sesat jalan tanpa sedar, dan Allah jua lah mengerakkan hati seseorang untuk menegur kita. Kita manusia. perlu saling menyedarkan dan bimbingan. Rindu sada's. rindu tcm junior/senior. rindu pelanduk. rindu dhkb. rindu cik Hanis (PA). rindu semua lecturer yg mengajar. rindu politeknik ibrahim sultan. rindu jugak kat yg tersayang yg ada kat johor tu, abg ngah kak siti & MAAR :) apa itu maar? fikir teka dan bincangkan. thank you.


SADA  bukan SADO okay. 
Gambar zaman muda mudi. sem satu katanya. Mata tu kena flash kamera tu yg jadi macam hantu. 

selamat menjalani ibadah puasa. marhaban ya ramadhan. May Allah bless us. Aamiin. 

A&F. 


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

No comments:

 
Rainbow Arch Over Clouds