Posts

Showing posts from November, 2014

Sigma Nasheed - Senandung Ukhwah

Image
Sedihnya dengar lagu ni. Dah sem last dah yer. :/

cuti sem terakhir.

Image
Assalamualaikum....



Hello readers. Aku sedang bercuti , tapi dua minggu aje. ini adalah cuti sem yang terakhir sebelum aku tamat belajar di Politeknik pasir gudang ni. I'm happy and sad. Happy sebab akhirnya misi untuk mendapatkan segulung sijil diploma akan terlaksana. In shaa Allah , Aamiin. Sedih pula sebab tak lama lagi akan berpisah dengan kawan-kawan yang dari semester satu sampai lah sekarang masih dengan aku especially my baby azniza, ain, dengan abang ngah n kak siti yang banyak membantu menjaga aku sejak aku dari sem satu lagi dan terakhir sekali dengan muhammad akmal <3 hmmm tinggal berapa bulan je lagi aku kat sini , segala pahit manis semasa menimba ilmu kat pasir gudang menjadi memori terindah dalam hidup aku. yang penting aku kena struggle for the last sem. tahun depan dah nak habis belajar maka kena buat yang terbaik , then fikir langkah seterusnya. Bila kita dah di peringkat macam ni baru la kita akan rasa bertapa sukarnya nak mencari duit tanpa ada usaha , il…