Posts

Showing posts from May, 2014

Tak pernahkah kau sadari - Pocket band.

Tak pernahkah kau bahagia
dengan semua yang kuberi
semua telah kurelakan asalkan engkau bahagia
disampingku..
Tak pernahkah kau sadari
akulah yang kau sakiti
terluka oleh cintamu
kau permainkan hatiku
sesuka hatimu
Kusadari aku bukanlah yang terbaik,
tapi slalu kucoba tuk bahagiakanmu...
kau balas semua sesuka hatimu
tak cukupkah semua ini berarti untukmu...

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

suka dengar lagu ni. :)



Ya ALLAH.. Kurniakanlah ketenangan dunia akhirat..
Hindarkan kami api neraka..
Limpahkan kami Nur HidayahMu.. Cintakan bunga akan layu..
Cintakan manusia akan mati..
Cintakan ALLAH kekal selamanya..
Itulah cinta..♥♥ Cinta yang hakiki..♥♥♥
sumber dari : Lirik Nasyid Pilihan (:

Jangan bersedih. Allah ada. :)

Image
Wahai insan istimewa pilihan Allah yakni insan yang sedang diuji,
Pujuklah hatimu andai dugaan yang mendatang itu seakan menghimpitmu. Bukan Allah tidak peduli. Bukan Allah hendak menyeksamu. Bukan Allah sudah tidak melihat usaha dan doa-doamu, bukan Dia tidak kisah air matamu. Dia cuma hendak kamu tahu bahawa Dia menyayangimu. Sangat menyayangimu. Masakan tidak, dari berbillion manusia di muka bumi ini, engkau pilihannya. Dia memilihmu kerana Dia ingin kau kembali padaNya.
sumber dari :  http://akuislam.com/blog/

Torte Coklat Badam (BEST CHOCOLATE CAKE... :)

Too-eazy TIRAMISU!!!

RED VELVET UBI BIT (beetroot)

awesome :)

Fat's , Lemak's --'

Image
Assalamualaikum dan selamat malam readers.

Cuti semester aku berjalan dengan lancar selancar-lancarnya alhamdulillah. dengan penambahan berat badan , saiz badan , bentuk badan dan segala jenis badan yang ade. walawehh -..- jangan bayangkannya please. *muka stress. -_-
 Yup. aku still kat perak. aktiviti makan tidur makan tidur telah berjalan dengan jayanya dan hasilnyaa lemak's lemak's telah mula bercinta dalam badan ni. Huuhuhu. nanti balik pahang , family yang lain mesti tak kenal aku kan? Ehhh. MUSTAHIL. Mana mungkin mereka tak kenal akuu. aku kan adik diaorang. muka still sama. saiz je berbeza. Hahahhaha. :p
Oh ya. tadi tengok cerita ROMI CINTA JULIA kat tv 3 . Episod malam ni , si romi dah ceraikan julia. sedihhh bak hanggg T_T , pas habis cerita tu aku pun jumpa mak aku.

Aku : Makkk. sedihh laaa :(
Mak : sedih kenapa? *muka terkejut
Aku : Ceritu yang adik tengok tadi tu sedihh :(
Mak : Pegi la menangis *suara mendatar.

 Hhahahahha. mak aku ni pandai juga buat lawak ya. H…

UNIC - Qunut Nazilah [OFFICIAL VIDEO] .

YA HANANA - UNIC (OFFICIAL) :)

tepi sikit . tumpang lalu :P

Let Her Go :/

Only know you love her when you let her go :/


Untuk bakal Arjuna Beta. :p

Hehehe. arjuna kakak beta je yang ada sekarang ni. Title sekarang ibunda saudara je. Hahahaha --,

BAD BOY - sleeq :)

Big Bang vs Sleeq. Awesome song :)