Alhamdulillah :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Latihan Industri dah jadi kenangan dan aku dah selamat menjalaninya. Alhamdulillah. Even banyak ujian yang ada. Thanks pada siapa yang sentiasa memberi sokongan n semangat masa tu. Terutamanya, mak , family , encik rindu dan kawan seperjuangan. ALHAMDULILLAH :) semester empat sudah berakhir.
Err. nak taip apa lagi aku tak tahu. Oh ya. aku cuti dua bulan. pehhh bestnyaaaaaa ^_^ tapi sedihnyaa juga la sebab jauh dari abang ngah , kak ngah n encik rindu aku tu. Sekarang aku ada kat perak maybe sebulan kat sini. Kebetulan esok ada hari tentera laut kat dalam pengkalan TLDM ni. so , akak aku nak ajak aku, mak n abang ojan aku tu pi jenjalan tengok la kot. okaylah. serius aku memang ketandusan ideal untuk menaip setelah berhempas pulas menyiapkan report latihan industri yang banyak kenangan ngeri time nak hantar tu. haihhh. taknak ingat. nanti menangis. Hhahaha -_-
ohyaa. ade dua buah novel yang ade untuk dibace sementara berada di bumi Perak ini. eh bumi? hahaha. apa sajalah fadhila. Adiosssss :)

Salah satu tempat yang memberi inspirasi di Le Grandeur Palm Resort. Jemput datang ke sana untuk menikmati keindahan ciptaan Allah. Yang baik dan bermanfaat kita ambil. Yang buruk kita jadi kan tauladan. jangan cepat terpengaruh. Kuatkan hati  :)

Salam Maghrib.

Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/