Posts

Showing posts from April, 2014

Jauh dimata. Dekat dihati. -,-

Image
Dua bulan. dua bulan. dua bulan. sekejap je tu. sabar okay wahai hati yang tenang aman dan makmur. takde hal lah. Dia percaya kau. kau percaya dia. setia n jujur. okay. dah tutup buku. -..-
 PakcikAmal kerja baik-baik okay. kita doakan awak dari jauh ni haaaaa. Takecare. May Allah bless you n your family. aamiin.

Eeeeee. apa ni dhyla? apa kau taip ni? jiwangggg's -,- eeeeeee.
 k daaaaaaa.
Assalamualaikum.

Comel Je lagu nih (:

Sayang lahir batin ;)

Dengarkanlah aku cerita hatiku
cerita tentangmu
aku mau ikhlas, ikhlas menyayangimu
tutuplah matamu
cukup aku dan Tuhan yang tahu

reff:
aku tlah berjanji menyayangimu
lahir dan batinku
aku tlah berjanji mendampingimu
lahir dan batinku

andai engkau tahu ku siap mati untukmu
jiwa dan ragaku
cukup aku dan Tuhan yang tahu

repeat reff

(aku tlah berjanji menyayangimu
lahir dan batinku
aku tlah berjanji mendampingimu
lahir dan batinku)

repeat reff

andai engkau tahu ku siap mati untukmu ooh

CopyPaste je  : http://www.liriklagumuzika.com/2011/08/lirik-lagu-sayang-lahir-batin-wali.html#ixzz306NM5HH5



Heheeee. suka dengar lagu ni. ^_^

Alhamdulillah :)

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Latihan Industri dah jadi kenangan dan aku dah selamat menjalaninya. Alhamdulillah. Even banyak ujian yang ada. Thanks pada siapa yang sentiasa memberi sokongan n semangat masa tu. Terutamanya, mak , family , encik rindu dan kawan seperjuangan. ALHAMDULILLAH :) semester empat sudah berakhir.
Err. nak taip apa lagi aku tak tahu. Oh ya. aku cuti dua bulan. pehhh bestnyaaaaaa ^_^ tapi sedihnyaa juga la sebab jauh dari abang ngah , kak ngah n encik rindu aku tu. Sekarang aku ada kat perak maybe sebulan kat sini. Kebetulan esok ada hari tentera laut kat dalam pengkalan TLDM ni. so , akak aku nak ajak aku, mak n abang ojan aku tu pi jenjalan tengok la kot. okaylah. serius aku memang ketandusan ideal untuk menaip setelah berhempas pulas menyiapkan report latihan industri yang banyak kenangan ngeri time nak hantar tu. haihhh. taknak ingat. nanti menangis. Hhahaha -_-
ohyaa. ade dua buah novel yang ade untuk dibace sementara berada di bumi Perak ini. eh b…