Posts

Showing posts from February, 2014

Berehat sebentar dari latihan industri. -..-

Image
Assalamualaikum and salam sejahtera :)
Haii pembaca setia blog ni dan tak lain tak bukan diri aku sendiriii. jyeahhh :D hihihi
Hmm rindu nak menaip tapi start buat report pun belum lagi. haiyaaa teruk kan?
aku cuti sekarang ni aku kat pahang rehat & luang masa dengan keluarga. Alhamdulillah.. dapat juga aku balik rumah sendiri setelah berbulan-bulan praktikal macam nak gila * KONONNYA. cerita nak gempak ja kau kan? muehehe,
aku tak daya nak praktikal lagi, penat lagi report lagi , apa pun tak boleh. Hahahhaa. manje benor kau wehh.
aku praktikal sekarang dah nak masuk bulan ke tiga di F&B service as a waiterss kat The Ishwara coffee house , Le Grandeur Palm Resort. tak lama lagi.. hmm mungkin naik cuti ni aku tukar departmemt pulak kat Kitchen. Harap2 dapat kitchen yang okay laa kan, okayy sepanjang aku jadi waiterss ni aku banyak belajar cara kerja staff kat sana. nak duduk dia, je memang taklahh kan, pas siap kerja sendiri cari kerja lain lagi. ohh ya. sampai nak mesej n call…