Masanya hampir tiba.



Hai readers.
aku tengah membilang jari berapa hari je lagi aku nak duk pahang ni nak habis kan cuti sem yang ade. aku taknak li je rase. hmm bila dah biase mengadap muka mak aku nih nak balik hmm susahnya hidup tanpa dia.. sian mak aku. aku sayang dia sangat.. aku tahu dia pun terlebih sayang anak-anak dia n sanggup buat apa je demi anak-anak dia. arwah ayah pun sama. semuanya yang terbaik untuk kami. <3
ntahlah. jiwa kacau sangat sekarang nih. macam-macam aku pikir nak-nak lagi pasal latihan industri nih. Oh ya. keputusan spa8 tu nanti 2/12 baru keluar. time temuduga tu aku dah buat sehabis baik. study laa. pastu time tunggu giliran tu pulak aku lambat lagi turnnya jadi sempat laa lagi bace n ulang kaji lagi sikit2 pasal jururawat nih. even aku mmg tak minat dalam bab2 nurse ni tapi aku nak buat yang terbaik jugak.. mak aku.. :) tu yang aku fikir time tu. sempat jugaklah borak2 dengan kawan seinterview yg lain.. kebanyakkannya dah pernah interview then repeat interview lagi. umur ade yang muda dari aku , sebaya and tua dari aku pun ade. time interview tu ade dua orang lelaki yg tanya aku macam2. then aku dapat jawab semua sebab kebetulan apa yg aku baca tu dia tanya. dyorang tanya2 lagi then aku pun cakap laa yang aku ni tak berapa kuat nak tgok darah. alahai. lemah semangat :(
aku pun pikir lah lau aku kena handle part bleeding nanti.. aku rawat pesakit ke pesakit rawat aku eh? alahai. macam mana tu? sapa yang taknak belajar then terus dapat kerja dalam bidang yang sama. kerajaan pulak tu. tapi kena fikir jugak kalau tak leh nak perform tak guna juga bg kesan jangka panjang nanti. aku tunggu je keputusan then minta pendapat mak n family. apa yang terbaik aku serahkan pada Allah.
ohh. result dah keluar dan pointer aku makin meningkat alhamdulillah. tapi tak lah sampai dapat anugerah ketua jabatan agi. it okay. usaha lagi fadhilaaaaaaa :) chaiyok2.
tak lama lagi bermula lah kehidupan ibarat dalam penjara tak bergari. be strong dhyla.
okayy. tu je k daaaaaaaa. 


Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/