Last day in Lumut, Perak. arrasso -,-


Assalamualaikum.
Hai. esok aku dah kena balik pahang setelah berhari-hari menghabiskan masa lapang yg ade d perak yang sgt cantik nih. fuhh ayat! nak yg cantik2 je ye cik akak? ahahaha.tak laa. gurau semata. tapi perak mmg besh. :)
aduhai. badan rase tak sedap pulak. macam demam je. macam demam je :3 hmm sian kat diri sendiri. huhuhu. T_T
encik bandar penawar sedang study mungkin utk interviewnya nanti. Good luck my dear. do the best. kejar impian awk sampai berjaya k. doa sy sentiasa bersama awak. chaiyok2 :-) 
mesti berdebar-debarkan? takpe sy kan ade. wahhahahah. :p  fokus k fokus. -_-
Hmm bestlaa duk sini. kena layan mcm princess pulak rase. Hhahaha. nak tunjuk bakat memasak terpendam. hmm tak jadi lah pulak. master segala chef ade sekali. *mak aku. kakak serta abang ipar. hmm abg ipar aku yg navy nih mmg terer masak. hehe.
okay. sepanjang aku duk kat perak nih. aku duk kat rumah kakak aku. kat pengkalan TLDM lumut.. dlm pengkalan nih macam dalam satu bandar tau tapi semuanya staff TLDM je. orang luar nak masuk kena kasi ic kt pgawal. org luar tu contoh paling mudah. aku dgn mak aku lah. nak stay kejap umah kakak aku tu. so , kenalah tggalkan ic tercinta pd pgawal tu.. okay , ade hospital , sekolah , kedai tu mmg adela. semua atas nama tldm. sekolah dalam nih biasenya kakak aku kata utk pihak atasan punya anak je. yg staff biase2 nih anak2 depa sekolah kat sekolah luar..
okay nak cite aku pi umah parents abang ipar aku semalam then jumpa anak sedare dia yg kecik nama samaran je aku tahu. 'godang' hehe eeee , comel ya amat. montel gitu. kuat makan. kakak aku kata godang ade azam tersendiri. aku tanya.. apa dia eh? pastu akak aku jawab.. dia nak makan banyak2 biar smpai mcam abang dia. Hhahaha. comel je laa dia nih. suara pun comel je. hahhaa. :p
godang , godang. cuteee je diaa ye. 
ehh ehh , kawan baik aku nak akad nikad nanti. in shaa Allah. for suree aku and kawan pmpn aku yg lain datang. nak kahwin dah dia ye setelah sekian lama bercinta dgn org tersayang.. hehe selamat pengantin baru. jadi isteri solehah tauuu dear... nikah bukan satu pekara yg mudah. moga d lancarkan segala urusan.. amin. ^_^
 

hmm. esoklah makan ubat n packing baju.okay. daaaaaa. 




Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/