Posts

Showing posts from October, 2013

Ijab kabul - Kangen Band

kangen sama kamu. keh3 aduhai kangen band ni sweet-sweet je laaahaiii -..-

Encik Mimpi - Rindukanlah (:

ehh. macam best je lagu ni kan. aku suka dengar. sharing is not caring okay. :)

AISHITERU 3 - cemburu tanda cinta :D

sebelum pi basuh kain. keh3

Ketika kau marah dan cemburu
Kau kelihatan begitu cantik
Walau kadang mengesalkan
Kau selalu bertanya dan penuh curiga
Ku tahu kau takut kehilanganku

Begitupun aku, maafkan yang
Selalu kasar marah padamu
Meski tak lagi ada kata
Cinta terucap, sekedar basa-basi
Tapi hatiku masih milikmu, milikmu

Cemburu tanda cinta
Marah tandanya sayang
Kalau curiga itu karena ku takut kehilangan
Kalau dekat bertengkar, kalau jauh ku rindu
Jadi serba salah, buatku dilema
Tapi aku selalu aishiteru

Mengapa kau marah tanpa alasan yang jelas
Aku tak mengerti, angkuh dan egois
Acuh tak acuh padaku seakan tak peduli
Padahal kau butuh perhatianku

Begitupun aku, maafkan yang
Selalu kasar marah padamu
Meski tak lagi ada kata
Cinta terucap, sekedar basa-basi
Tapi hatiku masih milikmu, milikmu

Cemburu tanda cinta
Marah tandanya sayang
Kalau curiga itu karena ku takut kehilangan
Kalau dekat bertengkar, kalau jauh ku rindu
Jadi serba salah, buatku dilema
Tapi aku selalu aishiteru

Kono Sh…

Dengarlah bintang hatiku ;)

Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepati

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepat


Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Karena bagiku….�…

sem tiga yang heavy -,-

Image
Assalamualaikum.
hai readers.
hari ni baru ade hati nak update blog aku yang dah rase macam bukan blog. ehh? hmm --'
yela , dah lama aku tak updatekan. takde masa nak taip blog ni , banyak benda lain lagi aku nak kena taip. assignment pun berlambak. presentation lah , practical test nya , pikir pasal tempat latihan industri nya lagi. aduhai. sabar jela. baru sem 3 aku n dak kelas dah separuh meroyan , sem 6 nanti acane ehh? haihh. seram woi. -,-

hmm baru-baru ni aku buka email then aku dapat temuduga untuk latihan jururawat (spa8) under kerajaankan. hmm aku malas nak pergi.. mak aku suruh try pegi temuduga tu.. memang lah tak compom dapat tapi aku takut lau aku terdapat pulak. aku dah tiga sem kat sini , aku taknaklah belajar separuh jalan je. tapi takpelah , aku ikut je cakap mak aku. aku pergi lah temuduga tu nanti. tapi aku memang tak berminat nak jadi nurse. tengok darah org luka sikit pun aku dah nak pitam , ni kan pulak nak cucuk orang guna jarum. ehh :/ tak sanggup. mak ter…