i believe - maher zain ft irfan makki

Assalamualaikum peep's :)
dah lama tak update belog comel aku ni. sorry, aku takde idea nak update apaaa la -_-
rindu mak n family kat pahang tak hilang dan tak kan hilang rase rindu tu. bila laa dapat balik kampung ni haaa , bosan duk asrama ni. -_- mak amek laa adik kat sini :(  huhuhu alooo , gediknya kau dhylaa oii. nak balik konon.. lmbat lagi laa. hahaha.

eh eh , aku smbil duk update benda tak bermanfaat ni aku tgh dengar satu lagu yg agak best dan patut d kongsi bersama segala penduduk belog yang ade. korang suka tak lagu nasyid? lagu nasyid tempatan atau antarabangsa? alaaa , ingat buah-buahan je ade tempatan or luar negara? hihihi :p
okay okay. serius laa ni.

meh aku share lagu nasyid yang aku suka layan time aku tengah down.
liriknya best dan musicnya sangat menenangkan perasaan. yedokk -_- ntahh.



When you're searching for the light
And you see no hope in sight
Be sure and have no doubt
He's always close to you

He's the one who knows you best
He knows what's in your heart
You'll find your peace at last
If you just have faith in Him

You're always in my heart and mind
Your name is mentioned every day
I'll follow you no matter what
My biggest wish is to see you one day

Chorus:
I believe
I believe
Do you believe, oh do you believe?

Coz I believe
In a man who used to be
So full of love and harmony
He fought for peace and liberty
And never would he hurt anything
He was a mercy for mankind
A teacher till the end of time
No creature could be compared to him
So full of light and blessings

You're always in my heart and mind
Your name is mentioned every day
I'll follow you no matter what
If God wills we'll meet one day

Chorus

If you lose your way
Believe in a better day
Trials will come
But surely they will fade away
If you just believe
What is plain to see
Just open your heart
And let His love flow through

I believe I believe, I believe I believe
And now I feel my heart is at peace

Chorus

I believe I believe, I believe I believe.


mengantuk pulak dah. alahai.. apa2pun aku kena research pasal food and beverage jap ni.  pastu nak solat asar then baru leh tidur kan kan? -_-
Hmmm , rindu kat orang desaru. selamat berkerja yee ^_^

Comments

Cik Nanard said…
bgtuu laa nasib kalao study jaoh dr family . hihi . sabar ya sis ! :)

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/