Posts

Showing posts from July, 2013

i believe - maher zain ft irfan makki

Assalamualaikum peep's :)
dah lama tak update belog comel aku ni. sorry, aku takde idea nak update apaaa la -_-
rindu mak n family kat pahang tak hilang dan tak kan hilang rase rindu tu. bila laa dapat balik kampung ni haaa , bosan duk asrama ni. -_- mak amek laa adik kat sini :(  huhuhu alooo , gediknya kau dhylaa oii. nak balik konon.. lmbat lagi laa. hahaha.

eh eh , aku smbil duk update benda tak bermanfaat ni aku tgh dengar satu lagu yg agak best dan patut d kongsi bersama segala penduduk belog yang ade. korang suka tak lagu nasyid? lagu nasyid tempatan atau antarabangsa? alaaa , ingat buah-buahan je ade tempatan or luar negara? hihihi :p
okay okay. serius laa ni.

meh aku share lagu nasyid yang aku suka layan time aku tengah down.
liriknya best dan musicnya sangat menenangkan perasaan. yedokk -_- ntahh.



When you're searching for the light
And you see no hope in sight
Be sure and have no doubt
He's always close to you

He's the one who knows you best
He knows what…