Posts

Showing posts from June, 2013

Wedding. Tanjung Piai. Kulai.

Image
Assalamualaikum.
Hmmm dah lama tak update blog , blog pun dah berhabuk-habuk macam tiada tuan. -_-
Cuti sem kali ni aku busy dengan kenduri kawen. biasalah aku punya cuti sem time tengah cuti sekolah, jadi ramailah yang buat kenduri kawenlaa , akiqah laa, doa selamat dan lain lain.. termasuklah kenduri kawen abang aku. kali ni majlis menjemput menantu takbuat di jengka,pahang. tapi buat terus di rumah abang aku d kulaijaya.
 okay first, majlis belah perempuan kami sekeluarga seramai 30orang semuanya. hewhewhew. ramai tak? yelaaa adik beradik aku je dah 12orang , campur mak , abang2 ipar , akak2 ipar dan anak2 saudarakann memang laa angkanya mececah sampai mcm tu sekali..
kami sekeluarga duk kat homestay tanjung piai dekat dengan rumah pengantin perempuan supaya nanti senanglah kami nak ke sana.
 ni lepas akad nikah kat masjid :') alhamdulillah selamat ijab kabul abang aku ni :)

 ni haaa je anak-anak mak yang masih bujang , yang lain khawin sudaaa. yang baju putih tu kakak aku (kak…