number pelik yang berharga :3

 Assalamualaikum , menyepi selepas bis final exam ni. gambar kucing atas ni hiasan semata-mata k  :)

aku memang tgh kesepian pun , mana tidaknya dah lama tak borak dengan mak aku. al kesahnya hari tu time relax relax kat rumah sewa , ade number luar negara yang teramat la luar biase dari number yang aku selalu tgk.. jadi aku pun tak angkatlah. aku fikir orang indon atau orang jahat nak kenakan aku. aku ni memang susah nak angkat kalau number yang pelik call. jadi sampai enam kali berturut2 number tu call , aku pelik gak kenapa macam ade hal penting je. tapi di sebabkan number tu pelik jadi aku pun buat tak tahu je laa. kesian kat PEMANGGIL tu kan? :3
kemarin hari jumaat malam tu pas maghrib abang ngah aku datang jemput aku n membe aku caca balik kulai.. esok petang hantar caca dulu pi airport. okay berbalik pada yang aku cerita tadi. time dalam perjalanan.. abg aku tanya laa , 'mak ade call awak dr mekah tak?' . aku dgn confident.. ' ehh tak ade pun. kenapa mak ade call awak ke?' aku tanya abg aku balik. pastu dia cakap ' adee.. mak cakap dia call anak2 dia yang lain tak mau angkat pulak' , aku pun baru niat nak merajuk dgn mak kesayangan aku tu sebab tak call aku terus tak jadi merajuk sebab teringatkan number pelik yang banyak kali call number aku.. Hahahha alamak sedihnyaaa patut la call banyak kali. rupanyaaaaa mak aku kat mekah call guna telephone kat hotel tu. Haiyaa , macam mana bole aku tak angkat jak. kan dah tak dapat cakap dgn mak. terukkan aku ni? haihh.
okay lah sekarang aku still di kulai jaya , esok malam aku balik la pahang naik bas malam. kekadang fikir malasnya maw balik. sebab mak tak balik lagi. tapi tak lama lagi mak aku dah balik. jyeahhh bole la makan masakan dari air tangan mak. Hmm dah lama tak balik. rindu family sangat2 :)
maw cari kerja kejap sementara cuti sem ni tapi macam nak spent time untuk mak jak.. ntahlaa tengok la macam mana. :)

okay tu jak tu update kali ni.. ohya hari ni orang sibuk mengundikan?

Ini kalilah ke , lain kalilah ke , tak kesahlahh janji anda tahu batas mengundi , jangan la sebab politik kita berpecah belah , semua yang baik datang dari Allah , dan yang buruk itu berpunca dari diri kita sendiri. Moga negara kita aman dan makmur tanpa perbalahan. aku masih tak cukup umur untuk membincangkan pasal ni , jadi aku malas nak komen lebih lebih :)

okaylah salam satu malaysia :p hehe. kbhaii. Assalam.

Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/