Posts

Showing posts from May, 2013

number pelik yang berharga :3

Image
Assalamualaikum , menyepi selepas bis final exam ni. gambar kucing atas ni hiasan semata-mata k  :)

aku memang tgh kesepian pun , mana tidaknya dah lama tak borak dengan mak aku. al kesahnya hari tu time relax relax kat rumah sewa , ade number luar negara yang teramat la luar biase dari number yang aku selalu tgk.. jadi aku pun tak angkatlah. aku fikir orang indon atau orang jahat nak kenakan aku. aku ni memang susah nak angkat kalau number yang pelik call. jadi sampai enam kali berturut2 number tu call , aku pelik gak kenapa macam ade hal penting je. tapi di sebabkan number tu pelik jadi aku pun buat tak tahu je laa. kesian kat PEMANGGIL tu kan? :3
kemarin hari jumaat malam tu pas maghrib abang ngah aku datang jemput aku n membe aku caca balik kulai.. esok petang hantar caca dulu pi airport. okay berbalik pada yang aku cerita tadi. time dalam perjalanan.. abg aku tanya laa , 'mak ade call awak dr mekah tak?' . aku dgn confident.. ' ehh tak ade pun. kenapa mak ade call a…