blog , kawan , ain :3

Assalamualaikum, i'm here for updating my blog , because now i have a mood and idea to update my lovely blog. Hehehe amboi speaking bagai kau dhyyla oii. :D

okay , malam yang hening begini aku ingin update pasal membe2 kat rumah aku ni sedang berusaha membuat blog.. yang comel dan cantik macam blog aku ni. ewah , perasang nye. tak tak gurau je. blog aku tak la selawa blog diaorang. HEHEHE. aku dah lama tak mengcomelkan blog aku ni. malas dan tak reti.. huhu. okay now , aku nak cerita pasal membe aku yang nama aiying atau lebih di kenali sebagai  ain  huhuhu.. dia sekarang tersangatlah professional untuk mengedit blog.. wa respect sama lu lah ain..hahaha. memang gojes sangat belog dia.. sesiapa nak guna pengkhidmatan edit blog dari beliau sila lah berjumpa secara face to face dengan beliau agak dapat diambil keterangan apa taste n citarasa yang anda berminat untuk diedit ke dalam belog anda , sekian terima kasih..

aku sebenarnya tadi tak dapat tidur sebab minum air nescafe , so pergi tengok cerita korea.. sekarang rasa mengantuk dah.. nak tidur pulak dahh.. hmm rindu gila kat mak.. harap mak baik-baik saja dlm menjalankan ibadah umrah.. beribadah dengan tenang.. aamiin , doakan adik n anak anak mak yang lain ye kat sini, sayang mak. i love you mom until jannah :)

oh yaa ni link blog cik ain azhar kita tu yaa , memang comel sangat belog dia. :)
klik banner/gambar blog dia kat bawah ni untuk terbang ke blog dia. HEHE anneyong :)


klik banner for aiying or ain :P thanks.



Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/