Posts

Showing posts from April, 2013

blog , kawan , ain :3

Image
Assalamualaikum, i'm here for updating my blog , because now i have a mood and idea to update my lovely blog. Hehehe amboi speaking bagai kau dhyyla oii. :D

okay , malam yang hening begini aku ingin update pasal membe2 kat rumah aku ni sedang berusaha membuat blog.. yang comel dan cantik macam blog aku ni. ewah , perasang nye. tak tak gurau je. blog aku tak la selawa blog diaorang. HEHEHE. aku dah lama tak mengcomelkan blog aku ni. malas dan tak reti.. huhu. okay now , aku nak cerita pasal membe aku yang nama aiying atau lebih di kenali sebagai  ain  huhuhu.. dia sekarang tersangatlah professional untuk mengedit blog.. wa respect sama lu lah ain..hahaha. memang gojes sangat belog dia.. sesiapa nak guna pengkhidmatan edit blog dari beliau sila lah berjumpa secara face to face dengan beliau agak dapat diambil keterangan apa taste n citarasa yang anda berminat untuk diedit ke dalam belog anda , sekian terima kasih..

aku sebenarnya tadi tak dapat tidur sebab minum air nescafe , so per…

Miss You Badly ;(

Image
Assalamualaikum. Haa hari ni aku tak de paper. sambung jawab last paper hari khamis minggu depan pulak naa. dah ahh dua paper yang aku jawab kemarin , semalam hancur gila. banyak yang rongak jawapan aku. Hadoi , mampus ahh result aku nanti. haishh , jiwa kacau betul :(

Hmm. mak aku bertolak ke KLIA pagi tadi then kul 5 ptg nanti berangkat ke Mekah. Hmmm tak dapat laa aku call n mesej mak aku macam selalu.. miss you miss youu badly momm :(
tak ade laa orang yang nak teman adik borak selama dua minggu.
Moga Allah , mengurniakan ketenangan dan tahap kesihatan yang terbaik sepanjang mak berada di sana.. dalam melakukan ibadah umrah.. mak selalu cakap. niat lah kerana Allah ta'ala :) hehe.
mak doakan anak-anak mak kat sini ye.. :)  moga Allah sentiasa lindungi mak.
selamat pergi ke sana dan pulang ke rumah dengan selamat.. Aamiin :)
aku harap takde istilah repeat paper untuk aku dan membe aku untuk sem depan. terima kasih (:

k laa , tuje. :)

Penangan Kafein Nescafe -,-

Image
Assalamualaikum.

okay aku dah 2 hari berturut-turut tidur pukul 4 pagi. Ya ampunn , penangan minum nescafe memalam buta!! emang bestlahh berjaga tapi tak study. kawan satu bilik aku pun sama tak tidur. apa yang tak samanya semua minum air nescafe jugak. naye habis ahh tak tidur. -_- pastu bangun jangan cakap ahh pukul berapakan. inilah di katakan aturan tidur dah tak teratur. Sekarangkan sibuk dengan pilihan raya. so , aku dengan membe2 SADA CREW'S aku pun sibuklah jugak berkempen fan page kitaorang. Bhahaha :P ehh , korang dah liked belum fan page kitaorang?? kalau belum jangan lupa lak liked klik sini ---> AWAK PUN COMELL JUGAKK :) hehehe.
hmm , pagi tadi time aku bangun , ehh pagi ke tengahari ekk? ntahlaa. huhu aku terus on handphone aku yang dah setengahari aku biarkan mati bergitu sahaja. ecehh lalu aku call mak kesayangan aku tu. sebab rase terlalu stress pasal subjek killer yang boleh buat aku gila ni. bila dah dengar suara maka aku , aku pun tetibe sebak nak nangis. s…