Thursday, 22 November 2012

In final exam.

Views

4 paper dah selesai , tinggal 2 paper lagi before balik bandar jengka. 
aduhai , tak sabarnya aku. study pun dah taknak sebab pikir rumah kat sana.

sepanjang 4 paper yang dah lepas ni. kebanyakan lain di baca lain yang keluar lah.
subject yang paling buat aku down habis pastilah subject FundaMENTAL tourism and hospitality. cehh , memang mental habislah aku jawab, sampai sakit kepala. dahlah pengawas exam tuh asyik duduk depan aku je. eh , rimas betul aku. padahal aku duduk paling depan setiap kali exam tau. ingat aku nak meniru ke hah ? terus aku tak ade idea nak merepek ape. dah lah bahasa inggeris kang lain yang aku maksudkan lain yang aku tulis. sesusah susah subject housekeeping , susah lagi fundamental tau.

sekarang tinggal paper front office dengan foodservice sanitation. eh, korang jangan susah sangat tau tau ? 
kalau boleh jangan susah langsung --''

mataku bengkak penangan menangis tadi. huh benci mata merah -,-

#tolong membe angkut barang barang kat rumah sewa .

rindu kat mak n family. 25/11 im coming home , mak aku nak masak ayam masak kicap untuk aku banyak banyak biar puas hati aku. :)

dhylahassan 
MOOD : aku tak gembira sekarang ni , jiwa kacau. 


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

No comments:

 
Rainbow Arch Over Clouds