Tuesday, 2 October 2012

Banyaknya Kerja Saya Rupanya =,=

Views

Makin hari makin banyak assignment yang mendatang.. bukan makin berkurang =,=
aku pulak makin malas nak buat kerja. Aiyoyo... apa sudah jadi pada diriku ini.. teruk benor perangai nyaaaaaaaa :'(

Tanpa aku sedari , rupanya aku dah hampir ke arah FINAL EXAM :|

Tadi ada game kotak beracun dari Miss Aida , yang ajar kitaorang FRONT OFFICE , awal-awal tuh kumpulan kitaorang tak dapat markah langsung ahh , then tengah-tengah tuh kitaorang kumpul markah sikit-sikit thennnnnnn , you know what ??? kumpulan kitaorang menang BEB ! wahahaha. cam tak cayaaa..
Yelah , bak kata kawan akuuu.. HERO BIASA NYA MENANG AKHIR SEKALI ! acececehhh . TANGAN DI BAHU , MATA KE ATAS :P
okay okay , apa-apa pun esok make sure pergi tuntut hadiah dari Miss Aidaa :D

Nak jawab soklan Customer Service pun dah terkial-kial . Aiyoyoyoyo.. A'maaaaaa -,-

ouh ya , dengar cerita dari akak anur aku tuh , mak aku pergi kem ibu tunggal dari isnin sampai rabu kat kuantan , that mean....... esok mak aku balik lah :)
moga selamat pergi dan balik mak..Aminnnnnnnnnnnn. i heart youuu so muchh :))

okayy lah . nak off berbelog untuk hari ini.

i love you makkkkkk , i love you aidil , iloveyou family..... iloveyou friend's :)
good night people !!


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

No comments:

 
Rainbow Arch Over Clouds