aku suka warna warni :)


Masa aku darjah satu , aku suka warna hijau. Sampaikan warna kartun orang pun satu badan dia aku warna hijau belake. Rumah sukan pun Hijau , beg sekolah pun warna Hijau lah ! Go Green Go!!
Then , tingkatan satu aku suka warna pink , kalau boleh semua benda aku nak warna pink. 
Memang family aku tahu sampai sekarang aku gilakan warna itu , baru nampak gurl gurl gitu. :P
tahun demi tahun aku suka Pink + Purple lah. Margenta lah.
Sekarang , semester satu acecececeh , aku minat semua colour lah . 
Ahahahaha. Rainbow , Rainbow ! Actually lama sudaa aku suka warna pelangi , tuh lah aku jadikan blog aku nama IMTHERAINBOW a.k.a Saya lah Pelangi itu.
Saja je taip sem 1 lah sangat. yelah nak samakan start darjah 1 , tingkatan 1 then sem 1.
Walawehh :D Koya dok? Wehooooo!!
Bhahahahahaahha.

Bilik aku kat asrama pun aku decorate warna warni. ouh yeahh!
Baru lah tak bosan enn ? ewah.
Tapi , aku jeles tengok langsir bilik member aku tuh. 
Jalur jalur warna warni doe :D Jeles lettew dhyla oi. Ah memang lah en.


Cam ni lah lebih kurang lebih tak kurang aku tak tahu lah. =..=

tapi langsir dia warna lebih menyerlah lagi lah.
Huhuhuhu gambar ni langsir dia sedikit pudar. :P

Aku ni gelak gelak jugak , hati sedih tak ada sapa tahu pun :'(

dhymao <3












Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

Dapat Surat Tawaran Pulak -,-