Sunday, 13 May 2012

Hidup tanpa masalah memang tak best kan .

Views
Kadang-kadang rasa give up dengan masalah dalam hidup ni , tapi aku kena hadapi jugak walau macam mana pun aku lari darinya .
Ya Allah , kuatkan hati hamba .. (T_T)
actually , memang aku tak suka ade masalah . aku tak kuat macam orang lain .
tapi . Allah akan bagi ujian setakat mana yang hambaNya mampu .
Yeah , aku tahu aku lah yang layak untuk ujian itu ..
Thankyouu Allah :)


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

4 comments:

sis92 said...

masalah mematangkan diri :)

NUR SABRINA FIRZANAH said...

setiap orang akan diujikan :)

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

sis92 | betul tuu . :) thanks sis comel .

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

sabrina | yup , tapi kadang2 rase giveup sangat . :(

 
Rainbow Arch Over Clouds