Hidup tanpa masalah memang tak best kan .

Kadang-kadang rasa give up dengan masalah dalam hidup ni , tapi aku kena hadapi jugak walau macam mana pun aku lari darinya .
Ya Allah , kuatkan hati hamba .. (T_T)
actually , memang aku tak suka ade masalah . aku tak kuat macam orang lain .
tapi . Allah akan bagi ujian setakat mana yang hambaNya mampu .
Yeah , aku tahu aku lah yang layak untuk ujian itu ..
Thankyouu Allah :)

Comments

sis92 said…
masalah mematangkan diri :)
setiap orang akan diujikan :)
sis92 | betul tuu . :) thanks sis comel .
sabrina | yup , tapi kadang2 rase giveup sangat . :(

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/