Sunday, 22 April 2012

ouhh . Lovely Complex . ahaha

Views
salam .. aku dah lame suka tengok cerita lovely complex . aku just tengok dalam lappy akak aku jek sebab membe dia dah download kan so, buat ape aku bersusah payah nak mencari yekk .. first sekali aku tengok cerita ni versi kartun punya .. best woo cerita ni.. banyak epd . tapi tak jemu .. naseb baik ahh ade subtitle bahasa inggeris .. lau dia mengarut bahasa jepun jek mana aku paham =.=
meh tengok gambau pelakun versi kartun punya | check it out |
koizumi Risa si tinggi & Otani Atsushi si pendek *haha ayat kejam 
 peace !! hehe
 lovely complex versi kartun yang memang besttt ahh .
 umibozouu !!
eh , eh kiss . kiss lak diaorang nii .. tutup mata cepatt.. ahaha 
otani | i guess i'm no good without youu, koizumi .
koizumi | zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz =,=

if versi yang nyata lagi real  punya pulak meh aku tunjukk .
 hehe . comel kan otani & risa :)
 haa .. ni laa teppei koike berlakon sebagai otanii .. hehe comel-comel .
 Risa yang cantik & Otani yang comel .. ouhh.. ohhsem ahh .
hehe . emang best laa .

bagi aku laa
otani | dia seorang yang setia pada yang satu & romantik tapi tak tunjuk sangat laa yang dia romantik.
Risa | lawak . baik ..cantik.. dia akan usaha untuk mencuri hati otani >_< so sweet ahh .. aku ulang tayang kat lappy akak aku banyak2 kali pun tak bosan meyhh .

eh eh .. jom layan gambau2 ni japp...
 ouhh . saya posing dalam BAS jap ehh :P
 HAH ! meh sini saya nak pukul awak guna kayuuu ! hehe .
errr... saya nak patah-patahkan jari saya ni .. hebat tak ?
haha . cute kan ... indahnya cipta Allah .

P/S | hensem mana pun orang lain . tak leh lawan kehenseman arwah ayah . abang2 n Muhamad Aidil aku ehh .. hahaha :) iloveyouu aidil . (sebenarnya Nabi Yusuf laa yang paling cantik & hensem)
Syukur Pada Allah SWT :)


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

3 comments:

Dba Dealova said...

waah...comel giler teppei koike.minat jugak kat dia :)

Syamira Yahya said...

wah ensem la. .hee ^^
eh nak kne cari cerita ni mcm best je. .hehe

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

haha . harus carii .. memang best :)

 
Rainbow Arch Over Clouds