Posts

Showing posts from April, 2012

She's calling me . ouhhh :P

Image
Haip . Guess what ? hehe . tadi my genius friend call . haha . lame gila kitaorang borak doe . haha :)
dia maxis aku celcom . HAh . memang terbaik bila berborak sebegitu lama . sebelum tu aku duk gayut dengan my MAO laa.. tengah borak2 , then ade nombor naik .. mula2 aku ingat abang pozan aku uhh call .. sebab nom dia 0111 blablabla .. pastu aku cakap ahh kat bf aku ..
aku | jap yee abang pozan call .
MAO | okayy ...

bila aku dengar suara . laa Rafidah kee .. hehhee .. happy wey dapat borak2 dengan kawan aku tuu . dah lama aku tak dating dengan dia . Hari tu time aku ngan member yang lain gi KFC dia tak ada .
ouhhh . i miss youu fidah !
terlama pulak kita borak kann ? dan lagi kita mengumpat2 sikit kann . ade laa berbakul2 jugak laa dosa kering tadi . hehe . thankyouu sangat2 sebab sudi call ilaa nii :) well , kawan2 aku panggil nama aku ila :) nama manja gituu . ahaha..

Nak bagitahu yang Rafidah ni genius orangnya . kekadang aku rasa nak pinjam otak dia kejap time belajar . ahahaha..…

mahu ke Johor dah . :(

Image
Assalamualaikum . okay esok aku dah nak berangkat ke kulai jaya johor . stay kejap dengan abang aku kat sana . kesian dia tinggal sorang-sorang kat sana . tapi sedih pulak aku nak tinggalkan muhamad aidil kat jengka ni. harap dia okay2 aje kat sini . tak mau curang2 ehh sayangg ... -,-
kejap je duk sana , sebab tak lama lepas tu aku kene gi temuduga untuk Maktab or Uitm pulak kan .


Yang bergaris tu semua tarikh penting bagi aku laa kan . *yang ade label Fan Page uhh abaikan jek .
so, nanti kalau aku ade masa aku berbloging lagi . Aku busyy . aku & MAO kena kuatkan hati sebab makin hari dugaan makin mencabar untuk kami berdua . betul laa cakap cikgu aku . tak ade zaman yang paling best selain zaman sekolah . =,= Eh , yeke ? bagi aku yang paling best mase cuti sekolah jek . haha .. ^^
i loveyouu mak , iloveyouu aidhyl , iloveyouu family , iloveyouu kawan.


haha . annoying gilaa . 

Aku jeles . Paham ? -,-

Image
So ,what ??? hahaha *abaikann .

the end .

pedihnya hati -,-

Image
"kalau awak macam ni , mungkin saya bukan di ciptakan untuk awak"
fuhh .. berair mata dengar . ouhh . thankyouu a lot .. memang tak lupa sampai bila2 laa ..
chill beb .. chilll .......................
take a time to forget it ..
kau sentap ehh dhylaa ? padan muka kauu . =,=

the end .

ouhh . Lovely Complex . ahaha

Image
salam .. aku dah lame suka tengok cerita lovely complex . aku just tengok dalam lappy akak aku jek sebab membe dia dah download kan so, buat ape aku bersusah payah nak mencari yekk .. first sekali aku tengok cerita ni versi kartun punya .. best woo cerita ni.. banyak epd . tapi tak jemu .. naseb baik ahh ade subtitle bahasa inggeris .. lau dia mengarut bahasa jepun jek mana aku paham =.=
meh tengok gambau pelakun versi kartun punya | check it out |
koizumi Risa si tinggi & Otani Atsushi si pendek *haha ayat kejam   peace !! hehe  lovely complex versi kartun yang memang besttt ahh .  umibozouu !! eh , eh kiss . kiss lak diaorang nii .. tutup mata cepatt.. ahaha  otani | i guess i'm no good without youu, koizumi . koizumi | zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz =,=
if versi yang nyata lagi real  punya pulak meh aku tunjukk .  hehe . comel kan otani & risa :)  haa .. ni laa teppei koike berlakon sebagai otanii .. hehe comel-comel .  Risa yang cantik & Otani yang comel .. ouhh.. ohhsem ahh . hehe . e…

ada ke yang mampu bace post belog aku yang panjang berjela ni =,=

Image
salam .
seriously hari ni memang aku tak ade mood nak buat ape2 , tak ade selera nak makan laa.. serabut ahh kepala lutut aku ni.. eh ? awatnya kau ni dhyla oii .
badan aku dah lemah gilaa dah wehh . dari semalam tak makan nasik ke hape .. semalam just makan buah lai . lai . laii jek .. hari ni lagi best gi keluar dengan mak aku . beli handphone baru dia . pastuh dia ajak gi kedai makan jek . ye laa pagi tadi aku bangun siap2 , then terus berambus gi naik teksi jek  hahaha . kau ade ? haha . abang2 busy kerja . naik kereta tambang jek laa .
okay . okay sambung story balik ....
mak aku tanya nak makan apa.. aku yang sememangnya tak ade mood .. *geleng2 .. tak nak,tak nak... okay mak makan jek okay . cik akak kedai tu asal nampak jek muka aku mesti dia dah tahu aku nak oder air apee...eh tau2 jek akak ni kan ? ni sayang kat akak ni... =,=
cik akak | minum ... milo laici ehh ? *sambil senyum2 gituu , manis sekali senyumannya . auww :P
aku | aah .. *sambil angguk2 .. senyum kurang bermaya…

Cinta Jarak Jauh ? -___-

Image
salam .
cinta jarak jauh ? mampu ke hubungan itu bertahan hingga ke garisan penamat hidup ? aceewahh.

cinta jarak jauh terbahagi kepada bla . bla . bla iaitu :
dari awal pasangan tu bercinta memang tak pernah jumpa . contohnya , tersilap tekan nombor telefon then tetiba tangkap cintan lak dengan nombor orang yang ter'silap' tekan uhh kan . pastu , ade jugak yang di kenalkan dari sahabat2 yang memberi nombor telefon kepada saudara mara yang masih single mingle katanya -,-
tak lupa jugak ade sedare mare yang gatal tangan nak adjust sedarenya pada kawan2nya dengan meng PAS - PAS kan nombor , gambar & sebagainya . haihh tak habis2 dengan NYA ?? hohho...
walaupun tak pernah jumpa hati dah terpikat antara satu sama lain . padahal tak tahu asal usul pasangan masing2 . Paling kuat pun hantar2 gambau untuk tengok awek/pakwe ni cantik ke tak . hensem ke tak . ada muka macam Aaron Aziz ke atau macam muka M Daud Kilau kan ? hikhik

okayy , okayy . be more serious =,= .
 ada jugaa yang …

wah ! memang surprise sis comel oii ~ :P

Image
salam.. hai . hai . hai ~ argghhh .. eh , nape aku ni . gila ke ? ehh... =.=
aku masih ade sisa2 terkejut ni... hohoho yelahh sis comel buat surprise kan . :P
haihh dhyla ni .. tak habis-2 dengan surprise . ape yang surprisenya ? ek ?
okayy . straight to the point jek ehh . -,-
my 'sis'  dekat belog aku ni ade buat :
Promotion blog oleh Sis92 ~ Blog si gadis comel Sesi 2eh . eh . eh ~ tak sangka lak belog aku pun tersenarai . Btw , thankyou sis comell ~  hape ? tak caya . haduhaii ~ mau bukti ke ... jap ehh :P
haa.. nampak tak link belog aku yang ke 4 uhh.. ekeke.. yang ade line purple tuu laa.. tak nampak ehh =.= hohoho . nak kenal tak dengan sis comel yang aku sebut2 tuu ? Nampak tak ada gambar gadis yang putih-2 sambil buat Peace ! pakai baju/tudung purple tuu .. >.< cute !  cantik kan ? eee... comel sangat seyhh .. Syukur dengan kurniaan Allah .  belog sis comel ni memang ohsem .  nak kenal dengan my sis yang cute miut ni .. meh Follow belog comellnya . jomm ~ okayy. klik je…

kawan ouh kawan .

Image
hai . hai . hai :)
aku blogwalking - blogwalking kat blog2 orang . ramai cerita pasal kawan2 diaorang wooo...... ehh.. aku pun nak jugak ahh . eh tetibe jek . ekekeke.
okay buat post kali ni aku nak tujukan Khas . khas ? eh . cam gerak khas lak ehh ? huhuhu err.. one more time ...aku nak tujukan khas buat sahabat aku yang bernama  jeng jeng jeng . >SAFINAH BINTI HARUN .<
cak . cak . cak !! ni laa gerangan orangnya yang cantik lagi manis ni .
kami kenal since aku darjah satu & sampai sekarang laa aku kenal dia.. ekeke takkan tak kenal lakk..melainkan aku ilang ingatan .. haihh.. mintak jauh laa . -safinah ni seorang yang berani . aku ingat lagi masa aku pergi sekolah dia tahun lepas kat SMKJP  ouhh , berani dia jadi MC masa ade menda tah pasal sains teras ni . respect habis laa.. lau aku ni .. cakap terketar-2 dah kat depan orang. -dia baik . sopan . cantik . pandai jaga diri nya. Moga Allah akan sentiasa menjaga martabatmu sebagai wanita solehah sayang . aku suka dengan sikapnya yang islamic…

one minute . one second - epik high

Image
I can’t let go. Icantletgo. 어딜 봐도 네 모습이 보이고, eodil bwado ne moseubi boigo, 무너지는 내 마음 숨길 수가 없어. baby, 단 1분 1초도. muneojineun nae maeum sumgil suga eobseo. baby, dan illbun illchodo.
I can’t let go. Ican