Second B log :)

Salam .
hu haiii ~ esok Result Spm keluar meyhh ... takot + rilek jee aku ni >___<
hahaaa.. nampak tak title post uhh ? 
eh, eh, eh, eh ....... mengadanya aku ni :) buat blog kedua pulak yee ? 
it sokeyh laa.. aku sajee je nak try buat blog cara lain pulak .. =.= ?
lain sangat kee ? ala ramai sangat orang daa buat blog cam gitu . Tapi bagi aku lain laa sebab blog aku yang pertama ni lain , and yang second ni lain .. (bhahahahahaa)
mesti korang tak paham kott ape yang aku merapu ni kan ? 
okay senang cerita korang tengok sendiri (second Blog) aku tuu yee ~

okay ! tata :) -dhymao-

credit : Nurul Izzati | weheartit | FPA | Lettha    :)

Comments

Nadea Hutt said…
haa esok je result kuar. gigil lettew~ hik hik hik

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/