Dissatisfied . Soft-hearted (Y_Y)

salam .
hu hai ... ouuhhh .. eh , kenapa kau nak rahsia - rahsia dengan aku ea ? 
weyy , aku tak paham laa dengan kau .. aku buat baik dengan kau , kau buat macam ni kat aku ?
HAHA , please laa straight too the point jee , tak payah laa nak belok kiri kanan .
ingat bagus sangat ke ?
weyy ! aku tak de mood nak buat baik dengan kau laa sekarang .
mencii laa =.=
ouh , kau ade niat lain eh selama kau nak rapat-2 dengan aku ni ?
kau jangan sampai aku pikir bukan-2 taw .
buruk padahnya nanti . 
act , kau baik laa .. tapi niat kau aku tak tahu .
btw , aku tak suka kau rahsia pasal benda yang aku sayang .
padahal aku tahu !
fact . aku terasa hati dengan kau . 
menci ! menci !
tuhan nampak woo , buat laa kau nak buat apee ..
peduli pulak aku . =.=

suaraHatiku : acecehh emosi betul kau kan dhylaa :P
sabar . sabar 
-,-

Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/