1st GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN (updated)

sekali lagi aku update pasal giveaway by NAZIHAH :)
ni banner tok giveaway ni :
nak join juga ? klik aje kat banner tu okay.. syarat-2 penyertaan disediakan disitu :)

okay ni la gambau pencil case yang di GILAI ramai tuu... ( termasuk laa aku kan ) :P
amacam comel x ?

okay-2 aku nak bagi sebab-2 aku NAK PENCIL CASE tuu....
  aku suka designnya -polka dot- 
 simple but nice ..
 boleh isi nama aku (if menang la kan)
 nak sangat-2 la dpt coz ni pertandingan kan ? hehehe...
 nak guna masa kat UNIVERSITI / IPTA nanti laa..

macam laa aku dapatkan ? =,=
 okay itu sahaja :)


tag : Wanni | Mimi | Nana | Hayati

Comments

[ wanni ] said…
rajinnya join contest, good luck~ wani ada mention dhyla dekat http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/03/tolong-menolong-amalan-mulia.html

have a look ! :D

Insyaallah wani akan cuba join contets ni~
Fadhila Hassan said…
hehe.. xrajin punn.. pertama kali try join contest betul-2 ni.. thanks yeww.. wani join laa jugak.. :)

okay nanti dhyla tgk k.. :D

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/