Thursday, 23 February 2012

Hari Jadi Yang Paling Menyedihkan ;(

Views
ASSALAMUALAIKUM :)


actually lusa ni birthday aku.. tapi...... rase xhappy langsung bufday tahun nieyy.. ntah la.. maybe sebab aku duk berjauhan dengan  mak aku.. n kakak2 aku.. tu yang ase sedikit sedih... yelaa biasenyer aku ader mak aku kan.. kakak aku ker... huhuhu... aku sedih sgt abang pozan aku xdapat balik ..ader keje, dye tengah praktikal kat temeloh... mak aku call hari tuu.. cakap abg pozan ade kol cakap dye nak balik mase bufday aku.. tapi ader keje lakk... huhu sedih2.. yelaa selalunyer time bufday aku dye ade... naseb baik aa aku duk dkat-2 dgn umah abg long ngn abg teh aku.. abg mie aku pun ader... abg dee n kak nor aku pun ader... tapi i'm still feel so lonely :( ohh mak !
ni laa mak kesayangan aku.. sampai aku mati pun tak terbalas jasanya -syg sgt-
time raye 2009 kot ke 2010 ntah.. lupa plak aku..huhuhu

raya 2011 , tahun spm aku..hihi
my mom bersama 3 anak teruna & daranya..
yang belum khawin pakai bju warna ungu ^^_ hohoho

ni la abg pozan aku :) umo dye 20tahun untuk tahun 2012.. dye anak kedua bongsu..hehehe 
huhu xdpt smbut birthday dgn dye :(

*mao aku lak hari ni mau pegi ke indonesia -holiday with family dye aa- hari ni sampai hari rabu depan ler....huhuhu xtaw la bolee msg ke x lain2 negare..huhuhu.. aku harap sgt dye org prtama wish kat aku..
haihh.. xleh harap sgt t aku yang keciwaa..hohoho xpela janji dye wish kan.. sape prtama or last bukan ade point pun... =='
hohoho... itu? nampak? hehehe gambau aku nan mao aku ler... moga dye sekeluarga selamat pergi & selamat balik :) Amiin


***

# aku harap mak,abg ngah,kak anur baik2 ajee kat johor..windu sgt kat dyorg..kat cik cah,mak long :D
#moga abang pozan  aku tabah dengan tugasan praktikal sambil berkerjanya tuu...
#and sumee adik-beradik aku yang lain hepi dgn keluarga masing-2...
# moga arwah ayah dan kak ain aku tenang di sana.. & di tempatkan dgn orang yang beriman..
aku kehilangan ayah aku time aku darjah 6 .. walau dah lama macam semalam  arwah tgglkan kami..

-rindukan mase-2 kecik dulu laa-


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

3 comments:

bungaharumwangi said...

jgn la cedih2...kalau rindu mak,call jew ari2 k..hihi

Nadea Hutt said...

happy birthday in advance! hehehe

MaiRa QuEeN said...

epy bufday..arinikan bufday..may Allah bless u dear..
relax n make it nice n Allah will make everything nice to you..

 
Rainbow Arch Over Clouds