Posts

Showing posts from February, 2012

Hari Jadi Yang Paling Menyedihkan ;(

Image
ASSALAMUALAIKUM :)


actually lusa ni birthday aku.. tapi...... rase xhappy langsung bufday tahun nieyy.. ntah la.. maybe sebab aku duk berjauhan dengan  mak aku.. n kakak2 aku.. tu yang ase sedikit sedih... yelaa biasenyer aku ader mak aku kan.. kakak aku ker... huhuhu... aku sedih sgt abang pozan aku xdapat balik ..ader keje, dye tengah praktikal kat temeloh... mak aku call hari tuu.. cakap abg pozan ade kol cakap dye nak balik mase bufday aku.. tapi ader keje lakk... huhu sedih2.. yelaa selalunyer time bufday aku dye ade... naseb baik aa aku duk dkat-2 dgn umah abg long ngn abg teh aku.. abg mie aku pun ader... abg dee n kak nor aku pun ader... tapi i'm still feel so lonely :( ohh mak !
ni laa mak kesayangan aku.. sampai aku mati pun tak terbalas jasanya -syg sgt- time raye 2009 kot ke 2010 ntah.. lupa plak aku..huhuhu
raya 2011 , tahun spm aku..hihi my mom bersama 3 anak teruna & daranya.. yang belum khawin pakai bju warna ungu ^^_ hohoho
ni la abg pozan aku :) umo dye 20tahun unt…

Contest Blog Tomeyh Momeyh

Image
Nak join contest nie keww?? Tekan kat Banner yg Tomey Momey tu..!! Org yg beruntung: 1)Mimi 2)Aida 3)Muslimah

Lirik Lagu Semua Tentangmu - Vierra

mood : tengah sedih T____T - upset giler-



semua tentangmu selalu membekas di hati ini
cerita cinta kita berdua akan selalu
semua kenangan tak mungkin bisa (ku lupakan ku hilangkan)
takkan mungkin ku biarkan cinta kita berakhir

reff:
ku tak rela, ku tak ingin kau lepaskan semua
ikatan tali cinta yang tlah kita buat selama ini

repeat *, reff

aku di sini selalu menanti
ku takkan letih menunggumu
aku di sini (aku di sini) 
selalu menanti (selalu menanti)
ku takkan letih menunggumu (menunggumu)

repeat reff 2x
untuk orang tersayang :(

hari kelahiran aku & rahsia kelahiran bulan FEBRUARI :)

HARI LAHIR SAYA  FEBRUARI 25,1994 - JATUH PADA HARI JUMAAT :) FEBRUARI Berfikiran abstarakSukakanbenda yang reality dan abstarakInteligent, bijak dan geniusberpersonality yang mudah berubahmudah menawan orang lainagak pendiam, pemalu dan rendah dirijujur dan setia pada segalanyakeras hati untuk mencapai matlamattidak suka dikongkongmudah memberontak jika dikongkongsuka kegiatan lasakemosinya mudah terluka dan sangat sensitifmudah mempamirkan marahnyatidak suka kepada benda remeh temehsuka berkawan tapi kurang mempamerkanyasangat berani dan suka memberontakbercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikanyapemerhatian yang tajamsuka hiburan dan sukansuka benda yang bersifat senisangat romantik pada dalaman tapi tidak pada luaranberkecenderungan kepada benda yang tahyulamat mudah dan boleh menjadi terlalu borosbelajar untuk mempamirkan emosi

suka masak,tapi tak pandai masak... =='

Image
seriusly aku mmg suke tgk2 orang masak2.. mak,akak2,akak ipa masak........ cam best jea.. actually aku un suka masak......  aku ni bukan la buta betul masak2 ni tapi nak masak2 yang advance tu yg aku xreti..haha

al kesahnya hari ni aku saje2 jea nak masak telur tumis ..==' katanyer...haha
nak tujuk pro tu jauh sekali.. aku just nak buat makanan tghari jea.. yela .. selalunya mak aku ada masak pagi,petang,malam.. ni aku duk seorang lak time tu.. kaka ipa aku ader hal ckit..
dengan bersemngatnya aku masak... sambil2 tu buat air milo gula .. jenguk2 anak sedare yang dalam jagaan aku mase tu yang sedang tidur dalam bilik...-ANAS- yela .. lau tetibe jatuh katil tak ke naye..

masak punya masak... hasilnya T_______T SEDIIHH !
termasin,termanis sume ter lah..haha.. heyyy.. slalu aku masak sedap...tetibe hari niey jadi cam org xpenah masak.. huuuu... hampa hatiku... kaka ipa aku makan.. dia kata okay jea.. tapi aku tgk pun xselere masakan sendiri.. huuuhuu..maybe di sebabkan masih trauma m…