frusttt =="

huhu..terkilan..tersedih..terharu...terkejut aku semalam...frust tu memang la...
korang nak tau ke pasal pew??

haha...pasal semalam aku pg bank *** nak beli nom pin nak masuk ipta la kononnya...
dengan semangat yang membara nie..haha...
aku xkeruan dah nak pg beli.... dengan ke hulu hilir , ke sana ke mari call cik daud la, cikgu zairi la.. tnye
pasal cam ner nak beli..seriously cam orang giler meroyan..haha... bukan ape aku takut dah tamat tempoh je...
(tapi hakikatnya memang dah tamat pun)

cehh..sia2 jea aku pg semalam...dah la suh MAO aku datg bank sekali antar ic dia..haha.. last2 aku col cikgu zairi ~ dia la yang bagitahu aku yang tmpoh dah tamat.. last pun 31/11... i said what?? sambil ketawa dah macam ntahpape..org tgk pun cam org xbetul..

Mmg betul cikgu aku tu ada bagitahu time tu aku ada kelas perdagangan last dgn cikgu daud n cikgu asidah..
tapi aku dgr last 31/12... haiyo cam ner lah aku leh silap dgr nieyy... cikgu zairi gelak jea bila aku kata aku dah kat depan bank..haha... cikgu aku kata maybe aku terlalu fokus mase kelas perd tu sampai silap dengar.. cehhhh malu btull........

tp it okey jea... nasib baik aku xsempat tanya pgawai bank tu..law x malu aku...penat2 ambil nom gliran..
= better pas result kuar la aku beli nom pin dgn my MAO..haha... =="

naseb la telinga soundtrouble :)

Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/