Al- fatihah untuk kak ain :(

salam..

 aku sedih sangat2 :(

 17/12/2011- akak ipar kesayangan aku menghembuskan nafas yang terakhir...
 aku terkejut sangat.. malam tu abang mie aku call rumah cakap kak ain da meninggal...
 kak ain memang ada penyakit pada hati arwah... penyakitnya lain dari pesakit lain..
 alhamdulilah abang ngah aku sempat mengajar arwah mengucap dan arwah sempat mengucap 3 kali dua kalimah syahadah dengan dalam pangkuan abang ngah aku (suami arwah ) ..
 bila dah dapat tahu semua ahli keluarga aku yang lain berkumpul dkat rumah mak aku dan kami semua bertolak dari rumah malam tu jugak ke senggarang,johor... dan semalam aku sekeluarga sampai ke rumah pukul 12 tgh malam..
aku xeh tahan air mata bila sampai n bila abang ngah aku peluk aku.. mata dia merah.. menangis..
abang ngah tak henti2 baca yassin dan mengaji di samping arwah... aku harap abang ngah tabah..
tak lama lagi aku n mak aku akan ke kulai johor nak teman abang aku di sana...




 arwah seorang yang baik sangat... tak suka menyusahkan orang...
 arwah selalu msg aku... bagi semangat kat aku time aku exam spm..
 semoga roh yang di cucuri rahmat oleh Allah swt.. Amiin..
 sayang kak ain ~

Comments

Popular posts from this blog

Cintakan ALLAH kekal selamanya :)

Beras Cap SUKA HATI .

ULTRAMAN ~ \(^___________^)/