Thursday, 8 December 2011

Akhirnya...ヅ

Views
assalamualaikum..

akhirnya aku dah abis exam spm 2011..alhamdulilah sesangat... sekarang aku cuba belanja menjahit dengan akak ipar aku...
payah jugak.. biasa la untuk permulaan mmg banyak halangan... nak tgk x hasil jahitan pertama aku??
haha...buruk laa weyy.. nanti aku tujukk..heeee

☃baru2 ni aku pegi perak...akak sulung aku konvo..
best sesangat..hhahah.. yela pas aku balek dari exam prinsip perakaunan (last paper exam aku tu)..aku terus otw g sana.. biase a aku ni jarang g jejalan kan tu yang jadi jakun tu..haha..
apa2 pun :
☞tahniah kak isya(farisah hassan) 


TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI BACA YEE :)

No comments:

 
Rainbow Arch Over Clouds